A FRANC oferim una àmplia gamma de sillons de direcció, que combinen elegància pròpia, perfecció ergonòmica, funcionalitat i solidesa dels acabats. Ofereixen confort i gran modernitat i són fabricats amb materials nobles (alumini polit, cuir, pell, poliuretans), que donen el toc final de qualitat en qualsevol ambient. Porten un mecanisme Syncron amb regulació de la tensió de la intensitat, sistema d’auto-retorn de seguretat. Poden ser entapissats en pell o teixit Trevira  M1. Disposem de sillons de president amb capçals fitxes o ajustables.

CADIRA DIRECCIONAL EDEN

CADIRA DIRECCIONAL K01, amb capçal, mecanisme sincron, braços regulables i base d’alumini.

BUTAQUES SERIE BOST

CADIRA DIRECCIO DIRECTA, espatller alt, carcasa de faig, seient i respatller de poliureta, mecanise sincron “auto-pesante”, braços cromats entapissats. Base d’alumini pulit amb rodes de 65 mm. (cromo/negres amb autofre)

CADIRA DIRECCIONAL DIRECTA, Respatller en fusta de faig.

CADIRA DIRECCIÓ ATOS, respatller alt, mecanisme “barra torsión”, braços entapissats, base d’alumini pulit.

CADIRA DIRECCIÓ TEOS, respatller alt, mecanisme sincron, braços fixes, base d’alumini pulit,

CADIRA DIRECCIÓ ROA, resaptller alt, mecanisme basculant, braços fixes entapissats, base d’alumini pulit. Colors: negra o beig.

CADIRA DIRECCIÓ VIC, respatller alt, mecanisme basculant, braços fixes d’alumini. Color negra.

CADIRA DIRECCIÓ FOSTER, respatller alt, mecanisme sincron, braços regulables, base d’alumini pulit, entapissat en pell de color negra.

CADIRES DE DIRECCIÓ DINAMICA EN MALLA, poliester color negro, gris clar, gris fosc, blau, vermell i verd. De respatller alt i baix, estructura poliamida blanca o negra.

CADIRA DIRECCIÓ EVOLE EN MALLA  de color blanc o negra, i en entapissat de color blanc trencat o negra. Estructura i base d’alumini cromat. Mecanisme basculant.

SILLONS DIRECCIONALS 

Ressalten els marcs de fusta, que fusionen una forma única. Els  entapissat de pell són de colors molt diversos, i disposen de cosits amb formes geomètriques. Las bases giratòries poden ser de fusta, del mateix acabat que la estructura, o bé d’alumini. Els acabats de les fustes son: Wengue, Roure, Faig, Peral, caoba i altres fustes tenyides. Disposen de mecanismes basculants amb regulació de posicionament en varis punts.

COL.LECCIÓ DE LA SERIE OF-COURSE, respatller alt, mecanisme basculant, braços integrats,  base d’alumini pulit, entapissat en pell de color gris antracita.

COL.LECCIO DE BUTAQUES DIRECCIONAL RAY. Respatller alt o mig, mecanisme basculant, base d’alumini amb rodes o topes.

CADIRES GIRATORIES DE DIRECCIO MODEL RAY
1/ RESPATLLER ALT PVP. 1080€ + IVA EN PELL, / PVP. 910€+ IVA EN NAPEL. 2/CONFIDENT PVP. 925€ + IVA EN PELL/ PVP. 755€ + IVA EN NAPEL 3/ RESPATLLER MIG PVP. 965€ + IVA EN PELL/ PVP. 790€ EN NAPEL

BUTAQUES DE DIRECCIÓ BAND, monocarcasa entapissat en pell, part de darrere en fusta de Noguera.

BUTAQUES DE DIRECCIÓ ILIUS, monocarcasa amb marc de fusta de Noguera i entapissat en pell.

COL.LECCIÓ DE LA SERIE SQUARE AMB ESTRUCTURA DE FUSTA

COL.LECCIÓ SERIE ART I ESTIL ANGLÉS