A FRANC oferim una àmplia gamma de sillons de direcció, que combinen elegància pròpia, perfecció ergonòmica, funcionalitat i solidesa dels acabats. Ofereixen confort i gran modernitat i són fabricats amb materials nobles (alumini polit, cuir, pell, poliuretans), que donen el toc final de qualitat en qualsevol ambient. Porten un mecanisme Syncron amb regulació de la tensió de la intensitat, sistema d’auto-retorn de seguretat. Poden ser entapissats en pell o teixit Trevira  M1. Disposem de sillons de president amb capçals fitxes o ajustables.

Sillons amb capçal ajustable

Disposem de línies elegants i amb un alt nivell de confort, amb braços fixes i recolza-braços entapissats amb un acabat d’alumini polit. Proporcionen la comoditat d’un mecanisme Basculant amb regulació de la intensitat i bloqueig en posició davantera. Les bases són d’alumini polit.

Sillons de fusta i pell

En la Sèrie Square ressalten els marcs de fusta, que fusionen una forma única. Els entapissat de pell són de colors molt diversos, i disposen de cosits amb formes geomètriques. Las bases giratòries poden ser de fusta, del mateix acabat que la estructura, o bé d’alumini. Els acabats de les fustes son: Wengue, Roure, Faig, Peral, caoba i altres fustes tenyides. Disposen de mecanismes basculants amb regulació de posicionament en varis punts.

Anuncis